Ιστοσελιδας

ΑΝΑ ΚΑΤΣΚΕΥΗ

Εάν έχετε μία παλιά ιστοσελίδα & σκέφτεστε να κατασκευάσετε μία νέα τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε την ανα-κατασκευή της αντί της εκ του μηδενός κατασκευής της.

Τι είναι η ανα-κατασκευή του website

Με τη πάροδο των χρόνων & καθώς ένα website είναι online, αποκτά σταδιακά ένα "προφίλ", ένα τρόπο με τον οποίο τον βλέπει το υπόλοιπο internet, το google & άλλα sites. Με λίγα λόγια, αποκτά "ένα πρόσωπο στην κοινωνία". Παρ' όλα αυτά μετά από κάποια χρόνια η ιστοσελίδα μπορεί να χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα από άποψη εμφάνισης αλλά & λειτουργικότητας. Ανα-κατασκευή μίας ιστοσελίδας είναι συνεπώς, εκείνες οι ενέργειες με τις οποίες αλλάζουμε την εμφάνιση του site & τις λειτουργίες του αλλά κρατάμε ίδιο & βελτιώνουμε "το πρόσωπο στην κοινωνία".

Τι δεν είναι η ανα-κατασκευή

Ανα-κατασκευή δεν σημαίνει ότι χτίζουμε πάνω στην εμφάνιση ή στο σύστημα διαχείρισης του παλιού σας site, κάνοντας απλά κάποιες μικρές διορθώσεις. Η νέα εμφάνιση δεν χρειάζεται να έχει καμία σχέση με την παλιά. Βέβαια, για λόγους συνέχειας της εταιρικής σας ταυτότητας μπορούμε κάποια στοιχεία να τα κρατήσουμε εάν το επιλέξετε εσείς.

Τι περιλαμβάνει η ανα-κατασκευή

Η ανα-κατασκευή περιλαμβάνει επίσης τη μεταφορά όλων των περιεχομένων από το παλιό site στο νέο & ενέργειες βελτίωσης της κατάταξής σας στο google.

Γιατί είναι σημαντική

Η ανα-κατασκευή μίας ιστοσελίδας είναι σημαντικότατη γιατί εάν δεν γίνει ή δεν γίνει σωστά τότε μπορεί να χάσετε δραματικά κατάταξη στο google. Αντιθέτως, εάν γίνει τότε η κατάταξή σας θα βελτιωθεί σημαντικά.

Ποιος είναι ο βαθμός δυσκολίας της ανα-κατασκευής

Η δυσκολία στην ανα-κατασκευή μίας ιστοσελίδας εξαρτάται από το μέγεθός της (πόσες σελίδες έχει) & τη σημαντικότητά της. Όσο πιο σημαντική & μεγάλη τόσο πιο προσεκτικές πρέπει να είναι οι κινήσεις που θα γίνουν.